St. Raksha Cataleya deelt presentjes uit aan kinderen in kindertehuizen

Leden van stichting Raksha Cataleya hebben dinsdag 14 februari kinderen van Kindertehuis Sanatan Dharm en Maharshi Dayanand Kindertehuis (Arya Dewakar) verwend met presentjes. De kinderen ontvingen deze presentjes persoonlijk van de leden van de stichting.

Een blije dag niet alleen voor de kinderen, maar zeker ook voor de leden van deze stichting; het geeft een abnormaal mooi gevoel om Valentines Day zo te vieren, aldus de heer W. Ridaie, ondervoorzitter van de stichting. Het begon allemaal met een fundraising project, waarbij Valentine gifts zijn verkocht en met dit geld het project van de kindertehuizen is gefinancierd.

De stichting Raksha Cataleya is een stichting die zich inzet voor de gemeenschap door middel van verschillende projecten en activiteiten. Ook heeft ze samenwerking met bedrijven en individuen die als donateurs c.q. sponsors optreden.

Zo heeft de stichting ook in december 2022 een speel- en verwendag georganiseerd voor de kinderen van alle kinderopvang huizen in Wanica, deze werd gesponsord door The Kuldipsingh Group N.V.

Het geeft niet alleen plezier aan degenen voor wie dit georganiseerd wordt, maar ook aan degenen die in de gelegenheid zijn dit te kunnen bewerkstelligen, aldus voorzitter Suraksha Hirasingh.

error: Kopiëren mag niet!