Opbrengsten uitvaartdienst Raymon Ford overhandigd aan Stichting Huize Betheljada

De moeder van de overleden jonge ondernemer Raymon Ford, heeft op dinsdagochtend 14 februari, de opbrengsten verkregen uit de vrijwillige bijdrage tijdens de uitvaartdienst, overhandigd aan Stichting Huize Betheljada. Moeder Hetty Ford-Meursing geeft aan, dat ze dit namens Boyler heeft gedaan, omdat hij altijd bereid was te helpen waar hij kon. 

Na de overhandiging kreeg de moeder een rondleiding van de directeur. Zij is daarna naar het graf van Raymon geweest, alwaar zij een bloem op het graf heeft gelegd.

De familie dankt een ieder, die heeft gedoneerd voor dit goed doel. “Met liefde denken wij elke dag weer aan Boy. Hartverwarmend waren alle handen, lieve woorden, bloemen en kaarten. Indrukwekkend was het afscheid, dat we met zovelen konden delen. Hiervoor willen wij nogmaals iedereen bedanken en wij zullen de kracht vinden om verder te gaan”, aldus de familie.

De familie houdt op donderdag 16 februari 2023 een geplande dankdienst in de RK kerk aan de Floralaan om 18:30 uur en nodigt de samenleving hiervoor uit. De inloop is vanaf 18:15 uur. 

SK

error: Kopiëren mag niet!