Ann Sadi (NDP)  blij met toezegging OW-minister voor betonnen brug/aanmeersteiger Meerzorg

Het Assembleelid Ann Sadi (NDP) heeft maandag tijdens haar spreekbeurt tijdens de begrotingsbehandeling in de Assemblee haar blijdschap niet onder stoelen of banken kunnen steken over de mondeling toezegging aan haar gedaan door OW-minister Riad Nurmohamed, dat de betonnen loopbrug en aanmeersteiger te Meerzorg afgebouwd zal worden.

Tijdens de vorige regering zijn de betonnen palen voor de loopbrug en aanmeersteiger geheid, doch daarna zijn de werkzaamheden niet voortgezet. Sadi heeft in de afgelopen periode zich een grote pleitbezorger getoond voor deze brug en aanmeersteiger.

De huidige houten brug en aanmeersteiger, waar  de kleine veerboten aanmeren, verkeert reeds geruime tijd in deplorabele staat met gevaar voor de enkele honderden personen van het district Commewijne die dagelijks de oversteek moeten doen naar en van het werk of school in Paramaribo. Van tijd tot tijd worden verrotte planken en draagbalken van de loopbrug en de aanmeersteiger vervangen, doch die oplossing is slechts van korte duur. 

Ann Sadi maakte maandag het parlement deelgenoot van het blijde nieuws over de toezegging van OW-minister Nurmohamed dat de betonnen loopbrug en aanmeersteiger zullen worden afgebouwd. Assembleevoorzitter Marinus Bee feliciteerde het lid Sadi met het blijde nieuws.

Het lid Remie Tarnadi (NDP) reageerde ietwat terughoudend en sceptisch met betrekking tot het “nieuws”. Hij zei niet te hopen dat de blijdschap van zijn fractiegenoot Sadi niet van korte duur zal zijn.

SS

error: Kopiëren mag niet!