Buurtmanagers diverse ressorten houden motivatiesessie voor 4e klas MILO Hockey

De Buurtmanagers (BM’s) van de ressorten Wintiwai, Latour, Sonny Point, Goede verwachting en Pontbuiten hebben vrijdag 10 februari onder leiding van de Landelijke Coördinator Buurtmanagement, de Inspecteur van politie 2e klasse Henry Kia een motivatiesessie gehouden voor de leerlingen van de vierde klas van MULO Hockey. 

Verder hebben ook medewerkers van de afdeling Jeugdzaken binnen het Korps Politie Suriname voorlichting verzorgd en motivatiegesprekken gevoerd met de leerlingen. Het politieteam heeft ze daarbij voorgehouden dat zij de toekomst zijn van morgen en zich door niets en niemand moeten laten afleiden of uit het veld moeten laten slaan.

Onderwijs is van essentieel belang en iedere ouder die investeert in zijn of haar schoolgaande kinderen verwacht het beste van zijn of haar kroost. Als toekomst van morgen is eveneens aan de leerlingen meegegeven, dat zij het doel van onderwijs nimmer uit het oog moeten verliezen, maar zich moeten blijven inzetten om succesvol de vierde klas af te ronden voor vervolg onderwijs.

“Door goede schoolprestaties te leveren word je een waardige burger en zal je hierdoor een bijdrage kunnen leveren aan de opbouw en ontwikkeling van ons geliefd land Suriname”, aldus de buurtmanagers.

  • Het lijken allemaal voor de hand liggende opmerkingen, die waarschijnlijk ook gemaakt kunnen zijn en worden door de leerkrachten. Clichés zijn het inmiddels geworden en de vraag is of leerlingen hetgeen buurtmanagers vertellen tijdens een meditatiesessie, tot zich nemen en zich voorbeeldig gaan gedragen.

error: Kopiëren mag niet!