Poll: De burger wil zeker een keer in het jaar met gezin op vakantie

De burger wil zeker een keer in het jaar met het gezin genieten van een welverdiende vakantie. Dat blijkt uit een onlangs gehouden poll op de website van Dagblad Suriname, waarin werd gesteld, dat minstens een keer per jaar een gezinsvakantie doorbrengen noodzakelijk is.

Van de 720 uitgebrachte stemmen gaven in totaal 597 personen het met de stelling in de poll eens te zijn. Slechts 61 personen hebben aangevinkt het niet eens te zijn met de stelling, 62 mensen hebben de optie ‘niet eens, niet oneens’ aangevinkt.

De uitkomst van de poll lang een voor de hand liggende, een vanzelfsprekende uitkomst. Immers, is iedereen jaarlijks niet toe aan een paar weken rust, een paar weken vakantie, een paar weken wat vertier en ontspanning, zonder de mogelijke stress en spanning van het werk of andere bezigheden.

Maar, gelet op de huidige financieel-economische crisis waarin het land verkeert, de alsmaar stijgende prijzen van producten en diensten en ook van de kosten voor een vakantie, zullen minder mensen in staat zijn om van een paar weken vakantie te kunnen genieten dan voorgaande jaren het geval is geweest. Vakantie is nu voor veel burgers een luxe geworden, een luxe waarvoor meer dan ooit gespaard zal moeten worden. Een voor velen vandaag de dag financieel onbereikbaar luxe.

Het is ook daarom, dat burgers hopen dat het licht aan het eind van de tunnel in de loop van dit jaar te zien zal zijn…. het licht waar de regering zo van overtuigd lijkt te zijn.

PK

error: Kopiëren mag niet!