Rohied Chan doet opnames eerste videoclip in Suriname

Zanger Rohied Chan heeft goed nieuws voor alle muziekliefhebbers. De artiest is woonachtig in New Jersey, VS, maar is voor een korte periode in Suriname. Hij is geboren in Suriname en is blij om na zeker vier jaar terug te zijn. Rohied spreekt van optredens tijdens zijn verblijf. Verder heeft de zanger zijn tijd besteed aan opnames voor een aankomend duet. Tevens de opnames van zijn eerste videoclip.  

Rohied Chan staat bekend in de muziekwereld als The Prince of Hearts. De muziek en recording van zijn nieuwste project zijn gedaan in Djwala studio. De release staat gepland voor 2023. 

Rohied Chan zingt in diverse talen, vooral vanwege zijn Surinaamse roots. Hij heeft drie albums met elk tien nummers en tal van losse nummers in Hindi, Sarnami, Engels en Spaans op zijn naam staan. De artiest is een grote fan van Bob Marley, die hij als zijn grote inspiratiebron zag op negenjarige leeftijd. Hij beluisterde de liederen van Bob Marley en begon te oefenen. Hij zingt in alle muziekstijlen waaronder Bollywood, Spaans, Reggae, Reggaeton, Dancehall, Hollywood en Western. Enkele covers van Spaanstalige nummers door hem gedaan zijn Dura, Regeaton Dale, Dispacito en nu Peppas.

De zanger plant om zijn eigen nummers te schrijven. Hij is ook te volgen/beluisteren via The Island Bliss Band International Virtual Platform, waar hij een keer per week optreedt om fans tegemoet te komen en artiesten uit vele delen van de wereld ook een zangplatform te bieden. 

(Khoesiaal P.)

error: Kopiëren mag niet!