Lions club Parwani spreekt van geslaagde Parwani Dance

De Parwani Dance fundraising activiteit werd Tweede Kerstdag in het High Rise Assuria Event Center gehouden. Lions club Parwani spreekt van een geslaagde Parwani Dance editie. 

Op deze avond mocht het publiek genieten van optredens door de Nederlandse muziekformatie The Band. Het publiek was zeer tevreden over de opzet. Een minder goed punt was dat de muziekformatie later begon dan de aangegeven tijd, wat tot irritatie heeft geleid bij enkele mensen. Velen waren al sinds acht uur in de avond aanwezig. The Band uit Nederland heeft geen respect hierdoor getoond voor burgers van het gastland waar men is komen optreden.

Men moet in het vervolg rekening ermee houden dat je burgers in het land waar je naar toekomt niet mag beledigen, daar zij zelf ook gast zijn en derhalve ook betaald worden.

De baten van deze activiteit komen allemaal ten goede van de samenleving. Parwani Dance mag niet gezien worden als een commerciële activiteit zoals anderen het mogelijk doen met als doeleinden om winst te maken. Het is sinds 2014 het grootste terugkerend fundraising evenement van Lions club Parwani. Gebaseerd op het karakter van Lions International en Lions club Parwani zijn de netto-opbrengsten volledig ten behoeve van de samenleving. 

error: Kopiëren mag niet!