D&F Entertainment niet beter, maar anders

Dust en Fox (D&F) Entertainment zijn multifunctionele ondernemers die elk jaar teruggeven aan de gemeenschap. Dit gebeurt middels het organiseren van gratis activiteiten aan het eind van het jaar. Een van hun grootste jaarlijks terugkerende evenementen is “eD&F XL Energy End of the Years Festival”.

Sinds 2009 wordt het festival georganiseerd met als belangrijkste doel om terug te geven aan de klanten, die het vertrouwen hebben gesteld in de kappers speciaalzaak. De bedoeling hiervan is om het jaar op een feestelijke wijze met hen af te sluiten. Deze streetparty is uitgegroeid tot een niet meer weg te denken evenement aan het einde van elk jaar. Het festival vindt plaats op 28 december op het D&F complex, waarbij verschillende optredens zullen zijn van zowel Surinaamse als Nederlandse artiesten. 

Het concept van “D&F XL Energy End of the Years Festival” is ontstaan door een groep vrienden die onderling besloten om het jaar af te sluiten bij D&F aan de Brokopondolaan samen met hun klanten, wat uiteindelijk is uitgegroeid tot wat het nu is. Wat ooit klein is gestart met het optreden van een DJ, wordt nu groots uitgepakt met optredens  van verschillende muziekgroepen.

D&F heeft voor dit jaar nog meer in petto. Samen met sponsoren wordt op 31 december een  “Becks Tap Yari Prisiri” evenement gehouden. De organisatie hoopt dat iedereen komt genieten van de mooie muziek. De voorgaande jaren waren een groot succes. Ook dit jaar hoopt men dat jong en oud komt genieten van deze shows. 

error: Kopiëren mag niet!