Directie Mungra Medisch Centrum pakt kwestie nalatigheid met nodige attentie op

De familie Kasanmoesdiran-Moenilal in Nickerie, die zeer ontevreden is geweest over de werkwijze van artsen in het Mungra Medisch Centrum (MMC), heeft een brief naar de directie gestuurd waar zij om verantwoording vraagt van het ongerief dat zich heeft voorgedaan. 

Korte terugblik

Na een slechte ervaring te hebben meegemaakt heeft de familie middels een brief in dialoog proberen te treden met de directie, om te voorkomen dat andere patiënten hetzelfde overkomt. In gesprek met de redactie van Dagblad Suriname werd het de kwestie door de dochter uiteengezet. 

De onheuse behandeling die de familie heeft gekregen van de artsen die de vrouw moesten behandelen en hun nalatigheid is wat deze familie toen het meest aanleiding heeft gegeven om verdere stappen te ondernemen.

Brief naar de directie 

“In een brief naar de directie hebben we ons misnoegen geuit over niet alleen de nalatigheid, maar ook de wijze van behandeling terwijl mijn moeder recht had op een klasse behandeling. We zijn heel onaangenaam verrast met de werkwijze van het Mungra Medisch Centrum en wensen dat dit geval nader bekeken wordt door de directie”, zei de dochter van de patiënte, die bijna is overleden, eerder in gesprek met de redactie van Dagblad Suriname.

De redactie heeft contact gemaakt met de directrice van het Mungra Medisch Centrum, Shaista Abdul, en die geeft bevestigend te kennen aan de redactie, dat deze zaak onder de aandacht van de directie is en al in behandeling is genomen.

De resultaten van het onderzoek zijn nog niet bekend, maar mevrouw Abdul geeft te kennen, dat ze de resultaten zorgvuldig afwacht en na zal gaan wat het probleem is geweest en hoe het opgelost zou moeten worden. Deze informatie zal ze krijgen door de instanties die zich bezighouden met het onderzoek.

GW

error: Kopiëren mag niet!