Het echtpaar Abdoel-Ismail viert gouden huwelijksjubileum

Het echtpaar Abdoel-Ismail is gehuldigd voor hun gouden, 50-jarig, huwelijk. De districtssecretaris Stephen Dompig, de adjunct districtssecretaris Revenna Sanches en Lloyd Sabajo van de afdeling ICT, vertegenwoordigden districtscommissaris Mohamed Shafiek Goelaman van Wanica Zuid-0ost en brachten de felicitaties over aan het echtpaar. 

Echtgenoot Abdoel, Khalieb Robby is op 9 maart 1953 geboren in Paramaribo. Uit een gezin van 11 kinderen, is hij het 2e kind. De school heeft hij doorlopen. In 1969 startte hij zijn loopbaan bij het ministerie van Openbare Werken als monteur zwaar materieel tot zijn pensionering. Als hobby heeft hij hengelen.

Echtgenote Ismail, Jabida Gatoen, is op 3 maart 1954 geboren in het district Commewijne. Zij komt uit een gezin van 6 kinderen, waarvan zij het 4e kind is.  Als hobby’s heeft ze hengelen en de oppas doen voor haar kleinkinderen. 

Het huwelijk werd gearrangeerd door de ouders van Abdoel. Na de toestemming kwam het huwelijk tot stand. Op 17 december 1972 stapten zij in het huwelijk. Uit het huwelijk zijn 2 zonen en 2 dochters geboren. Ze hebben 10 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Enkel een hoogtepunt is dat Abdoel voorganger is van de moskee. Ook de zonen van het echtpaar zijn voorgangers en zijn aan het afstuderen. Het echtpaar beleid het geloof van de Islam en is aangesloten bij de Moskee Masdji de Anwaardoel Qiblatain (SMA).

error: Kopiëren mag niet!