FC Inter Wanica op weg naar professionaliteit

Voetbalclub FC Inter Wanica is het afgelopen jaar begonnen met de vernieuwingsgedachte als semi profclub. Ondanks de moeilijke periode door de Corona-pandemie heeft de club kunnen rekenen op ondersteuning van onder andere de FIFA. De club heeft een groei doorgemaakt van 2 naar 8 teams, onder wie 6 jeugdteams en een dameselftal. 

Het afgelopen seizoen is de club op de vierde plaats geëindigd. Deze ontwikkelingen zijn niet onopgemerkt gebleven in de samenleving. De groei heeft geleid tot het vinden van serieuze sponsoren. De voorzitter van Inter Wanica zei dat de club een NV is. Een van de sponsoren, JULIA, liet weten dat de visie en doelstellingen van de club aansluit bij die van het online bedrijf. 

JULIA is een online marktplaats voor iedereen die producten wil verkopen of ruilen. Ook de oprichter van Shopper, wees erop dat dit bedrijf een online marktplaats is. Hierna toonde de voorzitter het nieuwe tenue van de club dat is gesponsord door JULIA en Shopper. Beide bedrijven sponsoren ook het materiaal van de club. 

De club liet verder weten dat JULIA en Shopper er ook voor zorgen dat de jongeren die geen baan kunnen vinden aan een baan zullen worden geholpen. Zij zullen een halve dag werken en een halve dag trainen. “Dit is de weg naar professionaliteit” liet de voorzitter weten.  

error: Kopiëren mag niet!