Lions Club Commewijne bezorgt kinderen uit drie kindertehuizen een leuke dag

Lions Club Commewijne heeft zaterdag 17 december 150 kinderen en de begeleiders van de tehuizen Liliendaal, Ekklisia en Sukh Dhaam een gezellige dag bezorgd. Om tien uur ’s ochtends arriveerden de kinderen met speciaal ingehuurde bussen op de locatie waar zij gedurende de dag middels recreatie, sport en entertainment werden beziggehouden. De stroomuitval en het wisselvallige weer konden de voortgang van de activiteiten en de gezelligheid niet onderdrukken.

Gelijk na aankomst op de locatie konden de kinderen genieten van een heerlijke snack en drank. Vanuit de tehuizen was er een speciaal verzoek om beweging, sport en spel in het programma op te nemen. Er is door de club daarop ingespeeld middels voetbal- en volleybalwedstrijden. De jongens waren speciaal gekleed in hun voetbaltenue en leefden zich uit tijdens de wedstrijden.

Tegen het einde van de sportactiviteiten startte de DJ met bekende nummers en wist goed in te spelen op de muziekvoorkeur van de kinderen…. de groep verplaatste zich van het sportveld naar de dansvloer. De kinderen zongen luidkeels mee met de populaire nummers die werden afgespeeld en dansten er op los… totdat Donny de clown opeens verscheen en de kinderen wederom amuseerde met spannende vragen, stoelendans en een danswedstrijd waarbij er leuke prijsjes konden worden gewonnen.

De hele dag door konden de kinderen genieten van drank, suikerspin en popcorn. Aan het einde van de dag werd een lekkere maaltijd geserveerd en samen gegeten, waarna de bussen weer gereed stonden om de kinderen met hun begeleiders veilig huiswaarts terug te bezorgen.

Lions Club Commewijne blikt tevreden terug op deze succesvolle dag en zal in het nieuwe jaar zijn projecten voortzetten ten behoeve van de gemeenschap.

error: Kopiëren mag niet!