Bromfietser (22) komt ten val in J.A. Pengelstraat en overlijdt ter plekke

De 22-jarige bromfietser Jonathan Anches is zondag 18 december in de J.A. Pengelstraat in Paramaribo ten val gekomen en ter plaatse overleden aan zijn verwondingen, zo meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Centrum kregen zondag een melding van een ongeval in de J.A. Pengelstraat, waarop agenten naar de locatie gingen en troffen bij aankomst de bromfietser, die geen teken van leven meer vertoonde, met een bastverwonding aan zijn hoofd, op het wegdek aan. 

Volgens verklaring van een ooggetuige reed Anches in een groep met andere bromfietsers over de J.A. Pengelstraat, komende vanuit de richting van de Keizerstraat en rijdend in die van de Henck Arronstraat. Ter hoogte van pand nummer 25 verloor de bromfietser de controle over de besturing van zijn bromfiets en viel op het wegdek. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Het lichaam van Jonathan Anches is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Ook de bromfiets, die aanzienlijke schade heeft, is ter herkeuring in beslag genomen. 

Het onderzoek van dit verkeersongeval is overgedragen aan de afdeling Verkeersunit van Regio Paramaribo.

UPDATE: De politie meldt dinsdag, dat zij abusievelijk heeft vermeld, dat het slachtoffer 45 jaar oud is, maar dat moet zijn 22…….

error: Kopiëren mag niet!