Justitie gelast opsporing van twee Brazilianen verdacht van diefstal met geweld en vrijheidsberoving

De Procureur-Generaal bij het Hof van Justitie in Suriname verzoekt, gelast de opsporing, aanhouding en voorgeleiding van de verdachte Silva Patrick Eduardo Alves, alias ‘Fre Boy’ (links op de foto), geboren op 9 november 1995 te Brazilië, laatst gewoond hebbende aan de Poseidonstraat nummer 86 te Paramaribo.

Hij wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging in vereniging en wederrechtelijke vrijheidsberoving, zoals omschreven in het Wetboek van Strafrecht. De man is vuurwapengevaarlijk.

Ook wordt gezocht  Marlan Tiago, eveneens  geboren in Brazilië, ongeveer 28 jaar oud en laatst gewoond hebbende aan de Josephine S. Greenstraat 51 in Paramaribo.

Deze man wordt eveneens verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal middels geweldpleging in vereniging en wederrechtelijk vrijheidsberoving.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachten wordt verzocht om contact te maken met de afdeling Kapitale Delicten via het telefoonnummer 403645, het Command Center via het verkorte nummer 115 of bij de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!