Politie Uitvlugt zoekt vrouwelijk slachtoffer mislukte beroving

De politie van het bureau Uitvlugt roept het vrouwelijk slachtoffer van een poging tot beroving op zich te melden voor het doen van aangifte.

De vrouw was vrijdag 9 december tussen 22.15 en 22.30 uur met twee andere vrouwen uit een restaurant op de hoek van de Cocobiaco- en de Lalla Rookhweg gekomen. 

Toen de vrouw naar haar voertuig liep, stopte er plotseling een man, die met een kompaan op een bromfiets zaten, en die kwam op haar af om haar haar tas te beroven. De vrouw stribbelde tegen en samen met de twee andere vrouwen schreeuwden zij om hulp, waardoor de dader er niet in slaagde haar te beroven. Hij sprong op de bromfiets waarna de twee verdachten in volle vaart wegreden. 

Drie mannen, die het gegil van de drie vrouwspersonen hoorden, reageerden direct daarop en zetten de achtervolging in. Het lukte deze drie omstanders één van de verdachten staande te houden en hem over te brengen naar het politiebureau Uitvlugt.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is deze verdachte hangende het onderzoek in verzekering gesteld. 

De politie roept de drie vrouwen op zich ter afronding van het onderzoek op het voormeld politiebureau te melden. Dit politiebureau is te bereiken via het telefoonnummer 498045.

error: Kopiëren mag niet!