149 rijbewijzen ingevorderd tussen augustus en begin november

Medewerkers van de Motor Surveillance Dienst (MSD) en het Verkeer Handhaving Team (VHT) van de politie hebben in de periode augustus tot en met de eerste week van november tijdens verschillende verkeerscontroles in totaal 149 rijbewijzen van automobilisten ingevorderd. Bij deze wegcontroles heeft de politie gebruik gemaakt van de nieuwe snelheidsmeters.

Motoragenten hebben 124 rijbewijzen ingevorderd en leden van het VHT 25 rijbewijzen. De automobilisten zijn allen voor het overschrijden van de maximumsnelheid per uur proces-verbaal aangezegd. De ingevorderde rijbewijzen zijn inmiddels voor verdere afhandeling opgestuurd naar het Parket.

De politie doet, via een zondag 11 december uitgebracht bericht,  een beroep op weggebruikers om zich te houden aan de maximumsnelheid op de openbare wegen.

“Indien men zich niet houdt aan het gestelde, zullen er ernstige maatregelen tegen u worden getroffen. Houdt u niet alleen rekening met uw veiligheid, maar ook met die van uw mede inzittenden en overige weggebruikers. Hierdoor kunnen wij heel veel leed en ellende voorkomen.”

error: Kopiëren mag niet!