Sterren beginnen te arriveren in Doha als FIFA World Cup Qatar 2022

De sterren van de komende FIFA World Cup™ beginnen aan te komen in Qatar voorafgaand aan de allereerste editie van het toernooi dat in het Midden-Oosten en de Arabische wereld zal plaatsvinden.

Onder de eerste spelers die in Doha landden, waren vertegenwoordigers uit de Verenigde Staten van Amerika, met verschillende leden van Gregg Berhalter’s Groep B-aspiranten die donderdagavond aankwamen op Hamad International Airport.

FIFA-voorzitter Gianni Infantino zei dat de voetbalwereld de afgelopen week opgewonden was en toekeek hoe coaches hun selecties onthulden om deel te nemen aan het grootste voetbalevenement ter wereld.

“Het zien van spelers die landen in Doha, de coaches die hun selecties aankondigen en de spelers die met zulke natuurlijke en ongebreidelde emoties reageren, terwijl ze ontdekten dat ze de kans zullen krijgen om te schitteren op de grootste show op aarde, heeft de voetbalwereld opgewonden”, aldus Infantino. gezegd.

“Zoals velen over de hele wereld, heb ik vreugde ervaren bij het zien van spelers die dichter bij het vervullen van hun dromen komen. Hun reacties en opwinding herinneren ons eraan wat de FIFA World Cup voor miljarden mensen vertegenwoordigt en hoe voetbal de wereld verenigt.”

error: Kopiëren mag niet!