Symbolische overhandiging materiaal DC Wanica Noord-West voor project renovatie toilettengroepen diverse basisscholen

Districtscommissaris Suraksha Hirasingh van Wanica Noord-West heeft op maandag 12 september de symbolische overhandiging gedaan van materiaal ten behoeve van het “project renovatie toilettengroepen van diverse basisscholen”.

Dit project is een voortvloeisel van het Memorandum of Understanding (MOU) getekend met het Bureau Gemeenschaps Projecten op 16 augustus 2022 en het districtscommissariaat Wanica Noord-West. Deze projecten zijn door het commissariaat zelf geïnitieerd.

Bij de overhandiging waren ook aanwezig Jaswant Doekharan en de heer R. Soekhai van het Bureau Gemeenschaps Projecten, districtsraads- en ressortraadsleden en het team van het commissariaat waaronder de ressortleider van Koewarasan dhr. R. Kalloe, de schoolvertegenwoordigers van de O.S. Koewarasan 1, O.S. Koewarasan 2, de Shri Brahmaschool en de Khargi Vishnudattschool en de ondernemer S. Jadoenath.

De burgermoeder gaf aan, dat het precies een jaar geleden is, dat de projecten werden ingediend. Na vele besprekingen en nodige begeleiding vanuit het Bureau zijn de projecten die het snelst uitvoerbaar zijn opgenomen. Tevens zijn de meest hulpbehoevende scholen per ressort in deze geselecteerd.

De samenwerking binnen dit project bestaat uit het Bureau Gemeenschap Projecten voor de financiering, de ondernemer S. Jadoenath voor materiaalvoorziening en het commissariaat voor de terbeschikkingstelling van de arbeidskrachten.

De vertegenwoordigers van de scholen gaven aan de initiatiefnemers zeer erkentelijk te zijn voor deze ondersteuning. De boodschap in deze is om zoveel als mogelijk zelf zaken te initiëren. Voor een betere leeromgeving is een positieve gedachte bij de ontwikkeling van onze leerlingen nodig, gaven de vertegenwoordigers van de scholen aan. Dit werd verder omschreven als een mooi moment aangezien het proces tot verwezenlijking daadwerkelijk op gang komt.

error: Kopiëren mag niet!