Abraham redt Roma in Turijn, Milaan blijft ongeslagen

Roma-aanvaller Paulo Dybala keerde terug naar Juventus en hielp bij de gelijkmaker, hoewel zijn nieuwe team zaterdag zijn perfecte start in de Serie A verloor en het had veel erger kunnen aflopen voor de ploeg van José Mourinho.

Dusan Vlahovic scoorde al na 76 seconden en Juventus leek de touwtjes stevig in handen te hebben tot Tammy Abraham’s leveller in de 69e minuut.

Het 1-1 gelijkspel markeerde Roma’s eerste verloren punten na het seizoen te openen met twee overwinningen. Napoli, dat zondag speelt bij Fiorentina, is de enige overgebleven ploeg in de Serie A met een perfecte staat van dienst.

Dybala bracht zeven jaar door bij Juventus, scoorde 115 goals en hielp de Bianconeri aan 12 trofeeën, waaronder vijf Serie A-titels.

GIROUD’S TERUG

Olivier Giroud scoorde zijn eerste doelpunt van het seizoen bij zijn eerste start en hielp titelverdediger AC Milan Bologna met 2-0 te verslaan.

Giroud was in de twee vorige wedstrijden van Milaan alleen geschikt geweest voor optredens vanaf de bank toen hij herstelde van een spierprobleem.

De ervaren aanvaller begon zaterdag en scoorde een fantastisch doelpunt in de 58e minuut met een acrobatische volley nadat Rafael Leao de bal over dreef.