Introductie nieuw logo Ozon op de jaarbeurs

1Introductie nieuwe Ozon logo op de jaarbeursNV Consolidated Industries Corporation (CIC NV) heeft gisteren haar vernieuwd Ozon logo gepresenteerd. Zowel de Ozon waspoeder alsook de Ozon wasverzachters zijn voorzien van een nieuwe verpakking. Het ligt in de bedoeling dat de samenleving op de jaarbeurs, die van 28 november tot en met 4 december gehouden wordt, officieel kennismaakt met de nieuwe verpakking. Uiteraard zal de introductie gepaard gaan met voldoende acties. In de exportlanden zal men ook met de verkoop van start gaan. Er zijn in dit kader al containers gestuurd en in de landen Trinidad en Guyana moeten de producten in december op de schappen staan. Zowel nationaal als internationaal beoogt het bedrijf nog voor het einde van dit jaar de eerste producten, voorzien van de nieuwe etiketten met daarop het nieuwe logo, geïntroduceerd te hebben.
Donatie van schoonmaakmiddelen aan instanties
Op 25 november heeft het bedrijf officieel haar activiteiten in verband met het 50-jarig bestaan afgesloten. Het afgelopen jaar stond in het teken van teruggeven aan de samenleving en werden er verschillende activiteiten gehouden. Een daarvan was project 50/50, dat om de kracht van het delen ging. Het bedrijf heeft 5 maanden lang, 50 schoonmaakpakketten verdeeld aan personen, instanties en bedrijven die dit verdienden. De pakketten hadden een gemiddelde waarde van SRD 100 tot SRD 200 per pakket. Dit project werd vervolgens gisteren afgesloten met de donatie aan diverse instanties, waaronder 5 bejaardentehuizen, 5 kindertehuizen, 6 ziekenhuizen en het Korps Brandweer Suriname, aan wie schoonmaakmiddelen zijn gedoneerd met de totale waarde van SRD 16.000. De symbolische overdracht werd door het Zorghotel, Huize Albertine en het ‘s Lands Hospitaal ontvangen.
CIC marktleider in schoonmaakartikelen
Ruim 18 jaren nadat het bedrijf de Witboi waspoeder had geproduceerd, hebben zij besloten om het merk Ozon toe te voegen aan het assortiment en wel met de Ozon regular, beter bekend als de rode waspoeder. Intussen is het assortiment uitgebreid met een aantal producten, waaronder Ozon met Power Active Formula en de Ozon wasverzachter. CIC zorgt ervoor dat alle producten van het bedrijf in alle districten verkrijgbaar zijn, waardoor zij met gemak de marktleider genoemd kunnen worden zegt Ratna Khedoe, local sales manager. Danielle Phang, regional sales manager, heeft gesproken over de regionale verkoop van de producten van Ozon. “Wij exporteren naar 12 bestemmingen in de regio. De top 3 hiervan zijn Guyana, Trinidad en Jamaica. In Trinidad heeft het bedrijf de top 5 positie binnen de waspoedermerken weten te verkrijgen. Door de jaren heen zijn we enorm gegroeid met onze exporten naar Antigua, Grenada, Curaçao, Barbados en Frans-Guyana, waar een redelijke marktaandeel aanwezig is. Het streven is om te blijven groeien en regionale dominantie te verkrijgen.”
Logo niet ver van oorspronkelijk design
Er zijn heel veel successen behaald, zowel lokaal als internationaal met het oude logo. Vandaar dat het bedrijf niet te ver van de oorspronkelijke design wilde afwijken. Er is dus wat consistentie behouden in het lettertype en het kleurenpalet. Na 18 maanden van formuleren en ontwerpen is CIC op een definitief ontwerp gekomen. Shalinie Tielak, research and development officer, heeft gesproken over de nieuwe productontwikkelingen en vernieuwingen van de Ozon waspoeders en wasverzachters binnen de research and development afdeling. De afdeling heeft een nauwe samenwerking met de leverancier en doet onderzoeken met lokale en internationale bedrijven. Uit de tientallen formuleringen en ontwikkelingen, getest door het laboratorium en de Ozon-klanten, werd gekozen voor dit model. Het team is ervan overtuigd dat zij de perfecte combinatie heeft gekozen van alle aspecten om te slagen in deze zeer concurrerende sector.
NK

error: Kopiëren mag niet!