Sharmila Jadnanansing: “In 2018 heeft Iamgold 1 miljoen USD geïnvesteerd in gezondheidssector”

Dayasankar Mathoera (wnd. Directeur s’ Lands Hospitaal) en Sharmila Jadnanansing (Iamgold) onthullen een medische apparatuur (foto: Regilio Derby)
Dayasankar Mathoera (wnd. Directeur s’ Lands Hospitaal) en Sharmila Jadnanansing (Iamgold) onthullen een medische apparatuur (foto: Regilio Derby)
Sharmila Jadnanansing, manager Legal & Corporate Affairs van Iamgold, blikt heel tevreden terug op de maatschappelijke betrokkenheid van Iamgold. Zo staat het huidig jaar bij het bedrijf ‘in het teken van donaties aan de medische sector, waarbij er circa 1 miljoen USD is geïnvesteerd in de medische sector’. Het goudwinningsbedrijf heeft op vrijdag wederom een donatie verricht. Daarbij is er aan het ’s Lands Hospitaal een anesthesie-apparaat geschonken. “We zijn blij dat we een bijdrage mogen leveren aan het streven van het ziekenhuis om verder te moderniseren opdat een betere gezondheidszorg geboden kan worden aan de mensen. In 2018 hebben we een topjaar gehad wat betreft onze ondersteuning naar de gezondheidszorg toe”, liet Jadnanansing weten tijdens de overhandiging van het anesthesie-apparaat. Onlangs heeft de Suriname Eye Care Center van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) eveneens een donatie ontvangen ter waarde van USD 250.000 voor rehabilitatie van het gebouw. Ook in het district Nickerie heeft het goudwinningsbedrijf zijn ondersteuning geboden, evenals in Brokopondo waar er in het afgelopen jaar SRD 500.000 is besteed aan onder andere medische verbruiksartikelen en apparatuur. “Al met al is 2018 een prachtig jaar voor ons om als bedrijf gezamenlijk met alle betrokkenen aandacht te besteden aan de medische zorg”, aldus Jadnanansing.
KSR

error: Kopiëren mag niet!