Kinderbijslagtrekker: ‘Het volk lijdt onder het regeringsbeleid’

Het volk lijdt onder het regeringsbeleidDe regering is via het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting druk doende achterstallige kinderbijslag uit te keren. De belanghebbenden moeten zich voor de kinderbijslag over het dienstjaar 2017 begeven naar het Lantigron complex op de hoek van de Gemenelandsweg en de Johan Adolf Pengelstraat. Daar is een afdeling van de Dienst Administratie en Uitbetaling van Sociale Voorzieningen (AUSV) ondergebracht.
In alfabetische volgorde
Er wordt per ressort uitgekeerd en in alfabetische volgorde. Desalniettemin zijn er lange rijen en wachttijden. En dat gedurende de benauwende hitte van oktober.
Staan te popelen
De klok sloeg 11.30 uur. Een moeder stond te popelen. ‘Straks moet ik mijn dochter afhalen van school. En het lijkt er niet op dat ik vlug volg.’ De schaafijsman en de bara-verkoopster deden goede zaken. Een kinderbijslagtrekker verzucht: ‘Liever te laat dan nooit. Ik kan het echt gebruiken. Alle beetjes helpen. Maar waarom kan de regering zich niet houden aan regelmaat? Komt het misschien omdat zij niet weten hoe erg het volk lijdt onder het regeringsbeleid?’
HD

error: Kopiëren mag niet!