Opknapbeurt OS Alkmaar dankzij 3 Go-Glo’ers

OS Alkmaar wordt opgeknapt dankzij ondernemer Safiek Jahangier
OS Alkmaar wordt opgeknapt dankzij ondernemer Safiek Jahangier
‘Ik was op de dag van de uitslag ook op de school aanwezig. Dat OS Alkmaar 3 Go-Glo’ers heeft, vond ik geweldig. Alkmaar heeft potentie. Ik voelde mij geroepen om iets te doen voor de school’, zei aannemer Safiek Jahangier in gesprek met Dagblad Suriname. Sedert maandag ondergaat de OS Alkmaar, dat gelegen is aan de Pandit Tilakdharieweg in het district Commewijne, een opknapbeurt. Behalve het opnieuw verven van de lokalen van zowel binnen als buiten, worden ook de minder goede gazen verwisseld. Binnen twee en een halve week moeten de werkzaamheden al afgerond zijn. Jahangier sprak met het hoofd van de school en zo kwam deze zaak aan het rollen.
Van de NDP’er Enrique Ralim, die ook in Commewijne woonachtig is, kreeg Jahangier enkele blikken verf gedoneerd. De overige kosten zijn geheel voor rekening van Jahangier. Volgens hem voelt het geweldig aan om te mogen aanhoren dat schoolkinderen in je woonomgeving bijzondere prestaties boeken. ‘Drie Go-Glo’ers van OS Alkmaar. Dat is geweldig’, zegt hij trots. Die kinderen zijn niet alleen geslaagd vanuit de zesde klas, ze hebben het aantal van boven de 60 punten kunnen behalen. De aannemer hoopt dat het opknappen van de school een motivatie voor de overige leerlingen mag zijn om zich ook tot het uiterste in te zetten op school voor het behalen van geweldige resultaten. ‘En wij aannemers moeten niet zitten wachten op de overheid. Waar nodig kunnen wij ook onze bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het land.’
De Go-Glo’ers van OS Alkmaar zijn Samir Wirjoredjo (62 punten), Chaim Redjodokromo (64 punten) en Arantxa Martoikromo (64 punten).
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!