United Caribbean Business Fair gaat van start over ruim 2 maanden

Het is bijna zover, dat de United Caribbean Business Fair (UCBF) zal worden gehouden in Suriname en wel op 25 en 28 oktober 2018. Na vier succesvolle nationale beurzen met meer dan 8000 bezoekers, gaat de 4 daagse beurs weer van start, met als thema: ‘Connectivity in the Caribbean’. Het doel van deze eerste internationale handelsbeurs is om de grote economieën van de wereld rechtstreeks te verbinden met de kleinere maar levendige economieën van het Caribisch gebied. Deze internationale beurs zal het mogelijk maken bedrijven, organisaties, ondernemers, diplomaten, overheden en andere instellingen van meer dan eenentwintig landen om hun producten aan te bieden en Diensten. De onderwerpen die onder andere aan de orde zullen komen zijn hoe Guyana kan profiteren van het Guyana-schild, introductie van Investsur, toekomstgericht leiderschap, hoe je slimme steden kunt maken, trends en bedreigingen in het Caribisch gebied en de Guyana’s, de toekomst van al het water-, lucht- en landvervoer in en vanuit Suriname ect.
Suriname treedt als host op tijdens deze editie van de Business fair. Geïnteresseerden kunnen deelnemen aan deze historische internationale manifestatie die een platform zal zijn voor de zes gigantische internationale economieën waaronder China, India, Indonesië, Israël, Nederland en Brazilië om zaken te doen met vijftien Caribische landen te weten Guyana, Frans Guyana, Aruba, Curaçao, Bonaire, Sint Maarten, Barbados, Trinidad, Jamaica, Panama, Cuba, Argentinië, Brazilië en Uruguay.
Vervolgens zal de nadruk in het bijzonder liggen op duurzaam toerisme, innovatieve technologie, gezondheid, energie, olie en gas, bouwconstructies, lucht en zee transport, evenals landbouwontwikkeling. Er zal ook een zijn platform voor mode en culinaire promotie. De manier hoe deze sectoren zowel lokaal, regionaal als internationaal ontwikkeld zijn, zal geaccentueerd worden tijdens 11 verschillende seminars. Vanwege het internationale karakter van de beurs dit jaar, heeft de organisatie besloten om een Engels hoogglansmagazine van 6.000 exemplaren gratis uit te geven. In dit infomercial magazine zal 24-pagina’s worden gewijd aan zakenpartners, sponsors, facilitators van seminars en ook alle informatie van elke exposant. Dit gratis magazine zal verspreid worden onder alle bezoekers, exposanten en ambassades.
NK

error: Kopiëren mag niet!