Ik heb helaas geen boot!

Ik ben wanhopig, moe en teleurgesteld in het commissariaat Wanica Zuid Oost en haar ambtenaren. Er wordt vaker geschreeuwd om de bureaucratie en ambtenaren die slechts functioneren als “stoelen verwarmers en bureau opmaaksels”. Ja, inderdaad kan ik dit beamen.
Sinds de afgelopen week druk ik mijn vingers krom om het commissariaat in te lichten over de deplorabele situatie waarin de Verlengde Malangweg / Sabanweg verkeren. Dit is allemaal te wijten aan een verkavelaar (Krishnasing).
aan wie er een vergunning is verstrekt voor het opzetten van een woon village. Hierdoor zijn de normale afvoergoten voor een belangrijk deel gedempt en dus kan het overtollige hemelwater niet worden afgevoerd. Ook het optimaal ophalen van de goten laat al enige tijd veel te wensen over.
Het steeds aanhoren van uw klacht wordt genoteerd of wij geven het door of er is helaas niemand van de civieltechnische afdeling binnen, klinken al als een monotoon liedje in mijn oren. Feit is, niemand bekommert zich om de bewoners van de verlengde Malangweg en de Sabanweg.!. Ik heb helemaal niets aan het noteren van mijn klacht. Komen jullie alsjeblieft wat aan onze situatie doen.
Ik maak me ontzettend veel zorgen om de veiligheid van de bewoners, in het bijzonder de kinderen die naar school moeten. Kinderen die door het water dat tot hun middel reikt moeten waden om hun school toch te kunnen bereiken.
Doen wij dit met de toekomst van ons land voor ogen, geachte districts-commissaris?
Bij gebruikmaking van de al smalle en gladde berm lopen de bewoners kans uit te glijden in de vieze kraters vol gootwater; iets dat zich helaas ook een aantal keren heeft voorgedaan. Om maar niet te spreken over de ongedierten en vissen die hun territorium hebben uitgebreid van de goten naar de kraters op de Verlengde Malangweg.
Het is ontzettend jammer voor de mensen die wederom diep in hun buidel moeten tasten om hun ‘lage’ voertuigen een opknapbeurt te moeten geven bij de monteur. Iedereeen heeft het al moeilijk en wij worden met deze wegen
gestraft.
Het huisvuil wordt niet opgehaald en de SWM buizen piepen al naar de grijsgrauwe hemel. Deze buizen zijn al een aantal keren kapot gereden door bestuurders, simpelweg omdat al het zand boven de buizen al is weggespoeld . Het SWM probeert deze lekkages op te knappen , maar nu kan dat helaas niet vanwege het diepe vieze water. Een hele straat met iets meer dan 200 huishoudens zullen wederom zonder drinkwater komen te zitten, indien deze buizen zo op deze locatie blijven .
Duimpje omhoog voor het SWM Zuid Oost die toch oor heeft gehad voor onze situatie en deze ook wel is komen bezichtigen. Maar daar is het bij gebleven omdat zij zelf niet kunnen werken doordat het water daar blijft liggen in de kraters.
Ik heb alle formele wegen bewandeld om aandacht te vragen voor het probleem van mijn straat. Dagelijks maken vrijwel alle bewoners gebruik van de verlengde Malangweg en de Sabanweg om hun bestemming te bereiken, maar de overheid en alle overige verantwoordelijken maken zich klaarblijkelijk helemaal niet druk! Hopelijk dat ik me in deze vergis, en dat zij na het lezen van dit artikel heel slagvaardig de handen uit de mouwen zullen steken om het probleem daadwerkelijk aan te pakken.
DC Audry Hankers, DNA leden, RR en DR leden van Wanica wij bewoners van de Verlangde Malangweg / Sabanweg hebben helaas geen boot om te varen op straat! Uw hulp , uw interventie is dringend vereist !
Namens de overige bewoners,
K. Jangbahadoersing, Bsc.

error: Kopiëren mag niet!