Personeel BBS ontevreden over functioneren directeur Claver

Personeel BBS ontevreden over functioneren directeur Claver (2)Er heerst enorme ontevredenheid bij het personeel van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS). Dagblad Suriname heeft na een bijeenkomst afgelopen vrijdag gesproken met bondsvoorzitter John Seedorf. Hij gaf aan dat de organisatie heeft gesproken met de departementsleiding, maar niet met de minister van Justitie en Politie, Ferdinand Welzijn. De bewindsman is momenteel uitlandig.
Volgens Seedorf hebben zij hun eisenpakket voorgelegd. Daarin worden onder andere aangehaald de bevordering van de manschappen, medische voorzieningen, en salaris correctie. De mensen die mandaat hebben gekregen van de leden, gaan verder het zaakje bespreken. Het personeel is niet tevreden met het functioneren van de directeur van BBS, Sandra Claver.
Seedorf heeft informatie van manschappen dat zij de werkomstandigheden niet meer fijn vinden. Het personeel heeft na het gesprek positief gereageerd. Er zijn afspraken gemaakt met de leiding van het departement. Zaken zullen op een rijtje worden gezet en daarna komen partijen weer bij elkaar.

error: Kopiëren mag niet!