VHP ronselt geen mensen van andere politieke partijen

Het behoort NIET tot het beleid van de VHP om leden van andere politieke partijen te ronselen. Het electoraat is 1 en ondeelbaar en bestaat uit alle Surinamers met actief en passief kiesrecht. Het belangrijkste korte termijn doel van de VHP kan alsvolgt geformuleerd worden: De steeds harder neergaande verloederende sociaal/economische en financiële situatie een halt toe roepen en de weg naar herstel in te zetten en samen met een ieder Suriname te redden van de ondergang. Als er mensen zijn die dit doel nastreven en aan de VHP het VERTROUWEN gunnen dat wij dat als partij kunnen realiseren, waardoor zij zich geroepen voelen om tot de partij toe te treden kunnen wij hen niet tegenhouden en wegsturen.
Vooral nu de transformatie van de VHP tot grootste nationale politieke partij zich in sneltrein vaart ontwikkelt en alle etniciteiten geloof en vertrouwen hebben in de VHP, is het voor de partij een vereiste om nieuwe leden die zich individueel of in groepsverband aanmelden, warm te ontvangen en een plek te geven binnen de structuren van de partij. “We practice what we preach”. Wij willen benadrukken dat wij het daarmee op dit moment bijzonder druk hebben en geen ruimte hebben om “ronsel” beleid uit te voeren. Een ieder heeft het recht om zich te verenigen en ter executie van dit recht zich vrijwillig bij een organisatie aan te sluiten.
De VHP zal danook iedere Surinamer, ongeacht afkomst of politieke kleur die daartoe de wens te kennen geeft, inzetten om het land uit de crisis te helpen.
Mediacommissie VHP

error: Kopiëren mag niet!