Leerlingen OS Doewatra maken historische wandeling

Leerlingen O.S doewatra maken historische wandeling.1In het kader van 154 jaar Keti Koti, was de openbare school Doewatra, voor een historische wandeling in Paramaribo. Op 29 en 30 juni hebben veertig leerlingen van de openbare school Doewatra van de 4e, 5e en de 6e klas een bezoek gebracht aan Paramaribo.
Ze hebben een gezellige vier uren durende busrit gemaakt door verschillende gebieden. De reis van de leerlingen is ondersteund door de VHP, op aanvraag van de schoolleider en de kapitein van het dorp. Een VHP delegatie onder leiding van voorzitter Santokhi was op bezoek bij de leerlingen. Met mooie welkomstliederen hebben ze laten weten hoe blij en dankbaar zij waren met het bezoek van de VHP delegatie.
VHP-voorzitter Chan Santokhi heeft een motivatiespeech gehouden. Hij heeft de kinderen voorgehouden dat het in de toekomst beter zal gaan met hen en het land. Nu moeten ze hard hun best doen op school. Ze moeten een doel hebben in het leven en daarop afgaan.
Santokhi heeft de leerlingen voorgehouden dat hij VHP-voorzitter is voor heel Suriname, dus ook voor hun als kinderen van het binnenland. Hij ziet ze graag opgroeien en studeren in een goede en gestructureerde samenleving waar zij zich compleet thuis moeten voelen.
Hij stelde de leerlingen in de gelegenheid vragen te stellen. De leerlingen hebben genoten van de activiteiten in de stad en zijn extra gemotiveerd het schooljaar goed af te sluiten
De avond werd afgesloten met lekkere hapjes, koude dranken en gezellig samen zijn met de leerlingen en hun begeleiders.

error: Kopiëren mag niet!