60-jarige springt uit brandend pension

IMG_9963Door een grote brand aan de Anton de Komstraat is vrijdagmiddag een aantal woningen in de vlammenzee opgegaan. Volgens brandweervoorlichter Olton Pinas is de brand begonnen bij een pension in de bovenverdieping. Ten tijde van de brand was een 60-jarige man in het pand. Hij is naar beneden gesprongen en heeft daardoor letsels opgelopen. Het vermoeden bestaat dat deze senioren burger een beenfractuur heeft opgelopen. Hij werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.
Volgens Pinas zijn de woningen vanaf nummer 11 tot en met pandnummer 15 getroffen door de vlammenzee. Meer dan vijf woningen zijn geheel afgebrand. De brandweer was met man en macht bezig het vuur onder controle te krijgen, maar door de afstanden tussen de woningen heeft het vuur zich snel ontwikkeld en is zodoende overgeslagen naar de belendende panden. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
De politie zette zoals normaal bij dit soort calamiteiten, de wegen af. Dit zorgde voor een verkeersopstopping in de buurt, waar er toch al een behoorlijke drukte heerste.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!