Vereniging van Installateurs verstrekt onjuiste informatie

Met grote verbazing heeft de directie van de N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS) vandaag in de media een persbericht mogen vernemen, dat de Vereniging van Installateurs (VIS) zou hebben uitgegeven, waarvan de inhoud volstrekt onjuist is. Het persbericht is mede namens de EBS gepubliceerd, echter is de directie hiervan niet in kennis gesteld.
Het bedrijf is niet op de hoogte van verregaande afspraken die gemaakt zijn met de VIS. Tussen de EBS en de VIS is er een goede verstandhouding en wordt er regelmatig overleg gevoerd om samen te werken aan de verbetering van de veiligheid en kwaliteit van de dienstverlening. In het persbericht zijn zaken die in een werkbespreking zijn besproken volstrekt verkeerd geïnterpreteerd en als zodanig weergegeven.
De EBS benadrukt hierbij dat zij volledig staat achter de gedachte van samenwerken aan de verbetering van de dienstverlening. Mochten er in de toekomst overeenkomsten of verregaande afspraken komen tussen partijen, dan zal het bedrijf op gepaste wijze de samenleving hiervan op de hoogte stellen.

error: Kopiëren mag niet!