Kampoe wint twee en verliest één

1 Kampoe 1
1 Kampoe 2De troefcallkampioen van Suriname, TCV Kampoe, heeft haar Nederland Tour afgelopen dagen voortgezet. Er zijn nog 3 wedstrijden gespeeld binnen 3 dagen. Hiervan zijn 2 gewonnen en 1 verloren. De verliespartij kwam tegen de Combinatie Stanvaste/Prasoro in Amsterdam. Kampoe verloor met 284-274; 10 punten verschil. Kamnpoe begon goed en won de eerste en tweede ronde. Maar hierna verloor ze drie ronden op een rij en de laatste eindigde gelijk. “We kregen helemaal geen goede speelkaarten. Je kon niets doen dan je verlies accepteren’, zegt secretaris Viresh Changoer.
Een dag voor het verlies won Kampoe heel groots van Real Sranang, eveneens in Amsterdam. Het werd 293-172 voor Kampoe; een verschil van 121 punten. Het hoogste score van Kampoe werd behaald door het koppel Rampersad Sital – Manoj Timal met 62 punten. Een dag na het verlies won Kampoe in Den Haag van Dostana. Deze partij won Kampoe met 264-193; een verschil van 71 punten. De hoogste score bij Kampoe in deze wedstrijd werd behaald door het koppel Ramon Ramautarsing – Sailes Gajadhar met 55 punten. De eerste baunie van Kampoe in Nederland tijdens deze tour is ook gevallen. Deze werd gegeven door het koppel Jitin Ramcharan – Dew Gajadien.
TCV Kampoe speelt nog een partij in Nederland en wel tegen de Troefcallselectie van Nederland. De ploeg keert op 18 april terug.

error: Kopiëren mag niet!