Prijzen uitvaartdiensten niet noemenswaardig verhoogd

1 Prijzen uitvaartdiensten niet noemenswaardig verhoogdUitvaartverzorgingsbedrijf M.J. Poese, gevestigd aan de Hernhutterstraat, is gespecialiseerd in het verzorgen van uitvaarten tot in de puntjes en het afsluiten van uitvaartverzekeringen. Jerry Poese, directeur van de uitvaartverzorging, geeft aan dat hoewel de kosten van energie en water bijna 3 maal zijn verhoogd, de uitvaartdienst haar prijzen voorlopig niet heeft verhoogd. Van de begraafplaatsen heeft hij nog geen nieuwe tarieven ontvangen. Hetzelfde geldt ook voor het mortuarium, vandaar dat de kosten nog hetzelfde zijn gebleven. “We hebben ook geen tariefaanpassingen gedaan, omdat de olieprijzen aan het schommelen zijn. We zijn even aan het kijken naar een duidelijk verschil. Tot nu toe hanteren wij dezelfde prijscategorie.” De prijzen zijn afhankelijk van heel wat factoren, waaronder transport, uitvaartkisten, begraafplaatsen en diverse andere zaken. Volgens Poese moet er ook rekening gehouden worden met de markt. Er zijn namelijk ook concurrenten, dus kan je de prijzen niet zomaar omhoog trekken. Je moet alles dus zeker goed in de gaten houden.
Roy Radjbali, directeur van Uitvaartbedrijf Hamdard, geeft aan dat vanwege de prijsverhogingen van de nutsvoorzieningen en de fluctuerende olieprijzen zij wel genoodzaakt waren hun prijzen enigszins aan te passen. De prijzen zijn ongeveer met 20-25 % aangepast. De Stichting Uitvaartverzekering Hamdard verzorgt op plechtige wijze de uitvaart voor de verzekerden en de afdeling Uitvaartverzorging beschikt over uitvaartverzorgers, moderne rouwwagens, doodkisten en nog veel meer.
Een uitvaartbedrijf is ook een onmisbare instantie in de maatschappij. Zij bieden de mogelijkheid je geliefden op een waardig manier de laatste eer te bewijzen. Elk uitvaartbedrijf heeft bepaalde basispakketen die zij samenstellen. De pakketten variëren van prijs en geeft de klant eveneens de ruimte te beslissen op welke manier zij hun geliefden willen begraven of cremeren.

error: Kopiëren mag niet!