60-jarige vrouw overleden in het verkeer

De 60-jarige Bina B. is in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 september 2015 betrokken geweest bij een aanrijding met dodelijk afloop. Dit incident deed zich voor bij de verkeerslichten op de kruising van de Fredrik Derby- en de Keizerstraat. De bestuurster reed in haar Toyota Prado over de boven vermelde straat.
Op een gegeven moment kwam haar voertuig tegen een Toyota Vitz aan. Het is vooralsnog niet bekend wie als veroorzaker wordt aangemerkt. Eén van de partijen moet volgens het politierapport door rood hebben gereden met als gevolg de fatale botsing. Na de botsing met de Vitz is het slachtoffer tegen een paal aangekomen, waardoor zij in haar voertuig bekneld raakte.
De brandweer moest aan te pas komen om het slachtoffer uit haar benaderde situatie te bevrijden. Echter overleefde zij de opgelopen letsel niet en kwam kort daarna te overlijden. Met het heengaan van Bina is de verkeersbarometer voor 2015 gestegen naar 37.
De bestuurder van de Vitz is met de schrik vrijgekomen. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en verkeerden niet onder invloed van alcohol.

error: Kopiëren mag niet!