“Overlijden Ramdhani is grote aderlating VHP”

Ramdhani 1

Harold Ramdhani tijdens de wekelijkse bijeenkomst van troefcallclub Doksastraat
Harold Ramdhani tijdens de wekelijkse bijeenkomst van troefcallclub Doksastraat
Assembleelid Mahinder Jogi is geschokt door het plotseling heengaan van VHP-topper en ex-staatsraads lid Harold Ramdhani. Volgens Jogi was Ramdhani een hardwerkende man die ondanks zijn zeer hoge leeftijd bekend stond als een zeer hardwerkende man. “Het is een heel grote aderlating voor de VHP, omdat hij een man was die geen blad voor de mond nam. Na gado wroko. Uiteindelijk zal je je neer moeten leggen aan het besluit van god”, stelt de politicus. Tijdens zijn politieke loopbaan is de 70-jarige Ramdhani bij een aantal projecten betrokken geweest. Zo memoreert Jogi nog de oprichting van de Lions Club in het district Saramacca, waar Ramdhani de motor achter was. In de jaren tachtig is Jogi ook wel chartermember geweest van deze organisatie. Ramdhani is ook de persoon die de donderdaagse vergaderingen in hoofdkwartier ‘Olifant’ leidde.
Dagblad Suriname verneemt dat de prominente VHP’er donderdagmiddag onwel werd op zijn kantoor te Rams Tours en Travel. Hij werd terstond door zijn werknemers naar de Spoedeisende Hulp gebracht, alwaar hij het tijdelijke met het eeuwige verwisselde. Ramdhani was vanaf de instelling van de Staatsraad in 1988 lid van dit orgaan. President Desi Bouterse zei donderdagmorgen nog dat hij Ramdhani mist, want hij was een man die dag en nacht bezig was met de Staatsraad. Korte tijd later kwam het bericht dat Ramdhani is overleden. In feite had Ramdhani gewild dat hij weer zou worden voorgedragen door de VHP voor deze functie. Hij had dat in de partij aangegeven. Hij zou zelf lobbywerk voor verrichten.
Ramdhani was directeur-eigenaar van Ram’s Tours & Travel Service, alwaar hij langer dan 45 jaar zijn krachten heeft gegeven. Hij is directeur geweest van Staatsziekenfonds. Ramdhani is kandidaat geweest voor het vicepresidentschap en was enige tijd ook woordvoerder van de VHP. Ramdhani was vanaf 2007 consultant van Lions Club International en ook lid van de troefcallclub Doksastraat.
FR

error: Kopiëren mag niet!