Vesten en petten voor Openbaar Groen

Lidya Biharie, business development manager van GRT, overhandigt de donatie aan Brigitte Brown, secretaris/vertegenwoordiger van de directeur van Openbaar Groen
Lidya Biharie, business development manager van GRT, overhandigt de donatie aan Brigitte Brown, secretaris/vertegenwoordiger van de directeur van Openbaar Groen
De Global Road Technology en de Suriname Environmental and Mining Foundation (Semf) hebben in het kader van verkeersveiligheid gisteren het ministerie van Openbare Werken, directoraat Openbaar Groen, een donatie overhandigd. Het gaat bij deze om vesten en petten, die tijdens het Krin Kondre project van het ministerie van Openbare Werken (OW) door de scholieren, die aan het project deelnemen, zullen worden aangetrokken. Semf en GRT doen een dringend beroep op de samenleving om verkeersfatsoen toe te passen en beter te anticiperen op de medeweggebruikers.
Semf is een stichting, opgericht door de Staat Suriname, Grassalco en Iamgold. Bestuurslid Moedio Tirtotaroeno gaf aan dat de stichting door de general manager van GRT werd benaderd om iets op het gebied van verkeersveiligheid te doen. Lidya Biharie, business development manager van GRT, gaf aan dat GRT, die een soortgelijk programma in India heeft uitgevoerd, benieuwd is hoe het in Suriname allemaal zal uitpakken. Voor GRT is dit het tweede project dat in Suriname wordt uitgevoerd. Vorige maand is GRT een samenwerking gestart met het Polytechnisch College Suriname.
Brigitte Brown, secretaris/vertegenwoordiger van de directeur van Openbaar Groen, gaf aan dat de donatie een bijdrage zal leveren aan de veiligheid, die voor Openbaar Groen een van de hoogste prioriteiten is. De Krinkondre actie is twee weken geleden gestart en zal nog twee weken worden voortgezet. De scholieren zullen vanaf maandag in de nieuwe groene vesten en de rode petten op straat te zien zijn.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!