SLM-directeur betreurt negatieve berichtgevingen over Suriname Airways

1SLM-directeur betreurt negatieve berichtgevingen SLMDe directeur van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM), Ewald Henshuys, geeft in gesprek met Dagblad Suriname aan de negatieve berichtgevingen aan het adres van zijn bedrijf ten zeerste te betreuren. Enkele passagiers die laat waren en niet ingecheckt konden worden, schroomden er niet voor naar de pers te stappen. In de nabije toekomst zal de nationale carrier diverse bekendmakingen de deur doen uitgaan, waarin de passagiers erop gewezen worden dat ze zich ruim op tijd moeten aanmelden voor vertrek. De SLM-directeur geeft aan dat niet gedisciplineerde passagiers, die zich niet kunnen houden aan de afgesproken tijden, beslist niet moeten tornen aan de reputatie en het goed imago van de nationale carrier.
De afgelopen dagen bleek dat 8 passagiers te laat waren voor de incheck voor de vlucht naar Amsterdam. Terwijl er andere tijden gelden voor de incheck bij business class passagiers verweten zij de SLM dat het bedrijf zich schuldig zou hebben gemaakt aan het toepassen van ‘names an faces’ en dat er naar willekeur gehandeld is. Henshuys betreurt al deze zaken ten zeerste. Hij blijft erbij dat de passagiers laat waren, terwijl de passagiers anderzijds het tegenovergestelde aangeven. Volgens hun was de inchecktijd gesteld tussen de 15.00 en 16.00 uur. Terwijl zij tegen 15.20 uur in de rij stonden, werd de deur vlak voor hun neus gesloten, lieten zij optekenen.
Henshuys vindt het wel vreemd dat wanneer de passagiers te laat zijn bij de andere luchtvaartmaatschappijen, zij zich heel koest houden. Terwijl passagiers van de SLM tal van excepties opwerpen en het bedrijf door het slijk halen. Enkele van de passagiers gaan via een andere luchtvaartmaatschappij hun reis vervolgen naar Nederland, terwijl anderen wachten op vrije plekken. Tegen bijbetaling kunnen zij met de SLM vliegen, maar dat is pas na 25 augustus. ‘Tot deze datum staat de SLM helemaal volgeboekt’, benadrukt Henshuys.
Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!