Afdelingen Arbeid verhuizen officieel

In verband met de verhuizing van de diensten Werkvergunning Vreemdelingen en Directe Bemiddeling van Arbeidsbemiddeling van de Wagenwegstraat 47 naar de Eduard Brumastraat 52, zal de dienstverlening naar de samenleving toe vanuit deze diensten niet mogelijk zijn op maandag 27 juli en dinsdag 28 juli 2015. Vanaf woensdag 29 juli 2015 zijn bedoelde diensten te bereiken op het nieuwe adres. Zo maakt de leiding van het ministerie bekend.
Minister Michael Miskin deelde reeds in januari in zijn jaarafsluitingsrede mee dat de verbetering van de huisvesting voor het ministerie, het personeel en de personen die gebruik maken van de diensten, aangepakt zou worden. In november 2013 is het hoofdkantoor verhuisd naar de Eduard Brumastraat.
Arbeid zal dit jaar trachten drie gebouwen die in het centrum van de stad liggen van de hand te doen om met de verkregen middelen de huisvesting verder te verbeteren. Het ministerie zal ook verder werken aan nieuwe ontwerpwetten en bestaande wetten wijzigen, waardoor de positie van de werkende klasse zal verbeteren. Het verbeteren van de positie van de medewerkers van Arbeid, wordt volgens Miskin onverkort voortgezet in samenspraak met het ministerie van Binnenlandse Zaken.
Met betrekking tot de diensten die op bovengenoemde datum niet zullen worden verleend, vraagt het ministerie begrip van de samenleving.

error: Kopiëren mag niet!