Nationale Yoga Week officieel van start

yogaMaandagavond werd de Nationale Yoga Week officieel gelaunched in het Yogahal van het Indiaas Cultureel Centrum (ICC). Naast de Indiase Ambassadrice in Suriname, Subashini Murugesan, was ook directeur Cultuur, Stanley Sidoel, aanwezig samen met het nieuw gekozen DNA-lid Krishna Hussainali-Mathoera.
De avond werd geopend door korte boodschappen van de Indiase ambassadrice en de directeur van Cultuur. Beiden hebben het in het kort gehad over de culturele samenwerking tussen beide landen en de belangrijkheid van Yoga in het menselijk leven. Verder gaf directeur Sidoel ook aan dat er gewerkt zal worden om het beoefenen van Yoga te motiveren in ons land. Daarom heeft volgens hem het directoraat Cultuur een intern Yoga event komend woensdag.
De vertegenwoordigers van de diverse Yoga organisaties in Suriname richtten ook kort woord tot de aanwezigen. Enkele van deze organisaties zijn Sahaja Yoga, Brahma Kumaris Suriname en Art of Living Suriname.
De Nationale Yoga Week is in aanleiding van de Internationale Dag van de Yoga op 21 juni aanstaande. Op deze dag zal er een gezamelijke Yoga event in het Flamboyant Park van 06.00 tot 09.00 in de ochtend.

error: Kopiëren mag niet!