Drie werknemers modezaak aangehouden en opgesloten

dblogoDrie vrouwelijke werknemers van een modezaak zijn het afgelopen week aangehouden en in verzekering gesteld voor verduistering en diefstal. Op 19 mei deed de manager van de zaak aangifte toen bleek dat producten die verkocht waren niet voorkwamen op de lijst van de totale verkopen van die dag. Intussen is uit onderzoek gebleken dat de zaak vanaf december van het afgelopen jaar voor duizenden Surinaamse Dollar benadeeld is. De verdachten Asmaa S. Chandene S. en Sharon B. hebben een volmondige bekentenis afgelegd. Er zijn ook spullen in beslag genomen bij de verdachten. Deze spullen hebben zij met het buit gemaakte geld gekocht. De afdeling Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak.
Winkeldief in de kraag gevat en opgesloten
De 41-jarige James S. is afgelopen zondag aangehouden en opgesloten na te zijn betrapt op winkeldiefstal. Intussen heeft deze verdachte 10 gevallen van winkeldiefstal bekend. Deze diefstallen heeft hij in verschillende politie ressorten gepleegd. S. is een oud bekende van de politie. Hij is eerder ook opgesloten voor gasbom diefstallen. De politie van het ressort Nieuwe-Haven is bezig met het onderzoek tegen de verdachte voornoemd.
Roofverdachte opgespoord, aangehouden en opgesloten
De 22-jarige Diego M. is op vrijdag 29 mei door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten opgespoord en aangehouden. M. wordt verdacht van betrokkenheid bij een roofoverval in de Juarezstraat op 11 mei van dit jaar. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!