Girjasing: “Ze spelen op dit moment paniekvoetbal”

Girjasingh “Ze spelen op dit moment paniek voetbal”.1Vrijdag hield V7 op Commewijne een massameeting, terwijl tegelijkertijd in het district een toneelopvoering gaande was, welke gesponsord was door de NDP. Shailendra Girjasing, nummer 2 op de lijst van V7 in Commewijne, meent dat de NDP op dit moment paniekvoetbal aan het spelen is. “We hadden dit verwacht van de NDP. Ze spelen op dit moment paniekvoetbal. Dit toneelstuk was door ons gecontracteerd voor 16 mei. We hebben de vergunning ook als zodanig aangevraagd. Alleen als Stichting Vrienden van Commewijne een toneel organiseert, is het gratis. Ik ben dus heel bij dat de bewoners van Meerzorg vertier hadden. Blij dat ze het gratis hebben gedaan. Het heeft onze vergadering absoluut niet beïnvloed. We laten ons ook niet beïnvloeden. We gaan keihard door tot 25 mei”, zegt Girjasing.
“We zijn op Alkmaar begonnen met ons vlaggenproject. Daar gaan toppers van de NDP persoonlijk thuis bij de mensen om ze te zeggen om de vlaggen weg te halen, anders wordt de aanvraag van hun percelen niet in behandeling genomen. Ze hebben geen plaats meer om vlaggen te plaatsen. Ze plaatsen op 1 perceel daarom 10 tot 20 vlagen. Ze volgen onze activiteiten zwaar en doen ons dan gewoon na.” Girjasing geeft aan dat hij sinds de tweede maand van zijn aantreden als parlementariër al begon met zijn pakkettenproject voor bejaarden. “ Wij hebben constant pakketten verdeeld aan de bejaarden. Nu, een paar maanden voor de verkiezingen, zie je een meneer Ramsahai, die men in Commewijne niet kent, pakketten verdelen om zieltjes te winnen.”
“Vandaag gaat de president de eerste EHBO-poli in Commewijne openen. Hij gaat vandaag pronken dat het zijn project is. Het is helemaal niet zijn project. Het is een project van minister Waterberg. De rr en dr zijn op zoek gegaan naar financiën en zijn teruggekomen bij mevrouw Sardjoe. Die heeft het op haar programma gezet”, zegt Girjasing. Naar zeggen van Girjasing zal de president onterecht bezig zijn als hij dit ook één van zijn projecten noemt.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!