Robert Peneux officieel NDP'er?

roberttTijdens een gehouden NDP ressortmeeting te Kwatta vroegen veel van de aanwezigen zich af of de directeur van Onderwijs, Robert Peneux, nu officieel is toegetreden tot de paarse partij. Peneux, gekleed in NDP teneu, was namelijk de conferancier voor de avond. Hij ging bij het aankondigen van de sprekers ook kort in op de vele verworvenheden van de huidige regering.
Peneux, ex- PL topper, gaf bij zijn aanstelling als directeur van Onderwijs te kennen dat hij het ministerie als technocraat zou draaien. Volgens hem moest het eigenbelang ondergeschikt zijn aan het algemeen belang. Hij deed ook een beroep op iedere functionaris om hun kennis en bekwaamheid in te zetten ten dienste van het onderwijs en van het kind en gezamenlijk onderwijs te brengen naar grotere hoogten.
Peneux trok zijn lidmaatschap van de PL in op 20 januari 2014. Hij gaf daarbij aan dat hij niet werkt voor een politieke partij. Hij is in dienst van de overheid en hoort het beleid van de zittende president uit te voeren.

error: Kopiëren mag niet!