Micheal Miskin: “DRS kan geen Nederlands lezen”

Mickel Miskin _DRS kan geen nederlands lezenMicheal Miskin, secretaris van de Partij voor Belangenbehartiging en Ontwikkeling (PBO), stoort zich aan de verklaring van de politieke partij DRS waarbij wordt aangegeven dat Miskin gedesoriënteerd is. “DRS zegt dat ik gedesoriënteerd ben. Ik ben niet gedesoriënteerd. Ik weet heel goed wat ik heb gezegd”, zegt Miskin.
DRS vond dat de minister ongelijk heeft als hij aangeeft dat Ronald Hooghart de enige vakbondsleider is die gekandideerd is door een politieke partij. Miskin citeert een deel van zijn artikel: “In de race naar de algemene, vrije en geheime verkiezingen, blijkt Ronald Hooghart de enige populaire vakbondsleider te zijn, die gekandideerd is voor een positie in De Nationale Assemblee. Het blijkt dat geen enkele politieke partij van betekenis, behalve de NDP, een populaire vakbondsleider heeft gekandideerd.”
Miskin geeft aan dat DRS de woorden ‘populaire’ en ‘van betekenis’ over het hoofd heeft gezien. “DRS kan geen Nederlands lezen. DRS heeft inderdaad vakbondsleiders gekandideerd, maar ze zijn geen populaire vakbondsleiders. Als je in de Domineestraat loopt en over ze vraagt, kent niemand ze. En ik heb ook de woorden ‘een politieke partij van betekenis’ gebruikt. Ik zeg niet volgens mij, maar volgens de opiniepeilingen is DRS voor deze verkiezingen geen partij van betekenis”, legt Miskin uit.
“Wanneer het de verkiezingen waren van 1949 of 1951 dan zouden wij geen politieke partij oprichten. De CLO zou zelf de verkiezingen ingaan, omdat het toen mogelijk was dat vakbondsorganisaties deel namen aan de verkiezingen. Dat is helaas niet meer mogelijk. Dus waren wij genoodzaakt om een politieke partij op te richten. In feite neemt de CLO deel aan de verkiezing, in de persoon van Ronald Hooghart, die kandidaat is op de lijst van NDP”, aldus Miskin.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!