Kandidaten Ping Para nog niet gereed voor pers

Kandidaten Ping Para mogen pers nog niet te woord staan (1)“Ik heb eerlijk gezegd niet eraan gedacht om de mensen te contacten. Ik heb die kans niet gehad. Ik ben het helemaal vergeten”, reageert Ramsoender Jhauw op de vraag als zijn kandidaten in Para al gereed zijn om de pers te woord te staan. In een eerder vraaggesprek gaf Jhauw al aan dat de kandidaten nog niet in staat zijn de pers te woord te staan. Gisteren waren de kandidaten nog steeds niet zo ver. De aspirant-DNA-leden voor dit district zijn Martinus Wielzen, Marcia Jeffrey en Alice Lugard.
“Het zijn nieuwe mensen in de politiek. Laat mij even met ze praten om ze voor te breiden. Ik ben bezig hun een beetje te scholen. Ik ben bezig met de kandidaten te praten om hun durf en moed in te boosten. Dit, zodat ze niet bang zijn voor intimidaties en andere dingen die op ze afkomen. We zijn heel zwaar bezig met onze kandidaten. Dit, vanwege het feit dat onze doelstellingen heel anders zijn dan van de anderen. Onze campagne loopt goed. We zijn veel meer bezig met de media. De kandidaten zijn bezig op het veld. Ik ben ook bezig een vergadering te organiseren op Bernarddorp in Para.”
De rest van de kandidaten van Coronie heeft niet afgemeld. “Ze gaan door. Alleen Marc Cinal is weg. We hebben contact met die mensen en ze zeggen: ‘nee, meneer Jhauw, we zijn niet weg, we zijn onderweg naar u”, aldus de Ping-voorman.
Kavish G.

error: Kopiëren mag niet!