Santokhi denkt aan alle 7 zetels Wanica

Frontfoto 1Met het dreamteam dat de V7-combinatie heeft kunnen formeren in het district Wanica, hoopt coordinator Chandrikapersad Santokhi alle 7 zetels te pakken in dit district. ‘V7 gaat voor alle 7’, scandeerde hij een paar keren richting de aanhang van deze combinatie van 6 partijen. Gisteren heeft V7 de kandidaten en schaduwkandidaten op DNA-, dr- en rr-niveau ingediend op het hoofdstembureau Wanica. ‘En nu begint de echte strijd naar de verkiezingen toe. We gaan nu campagne voeren op een nog hoger niveau. Alles moet netjes gebeuren, maar een beetje uitschelden kan ook’, zei Santokhi.
In Wanica zal Santokhi zelf de kar trekken. Op nummer 2 staat Raymond Sapoen van de Pertjajah Luhur, Asiskumar Gajadien (VHP) is op nummer 3. De VHP vult ook de plaatsen 4 en 5 in met haar nieuwe gezichten, te weten Krishna Hussainali-Mathoera en Barkatoella Mohabali. Op nummer 6 staat Danielle Beeldsnijder van de NPS en op 7 is de BEP’er Paul Misidjan.
Verder deelde Santokhi mee dat de Meet The People-campagne van de VHP omgevormd zal worden tot de V7-Waka, waarbij vertegenwoordigers van alle partijen samen huis-aan-huis-bezoeken zullen afleggen. De kick-off van de V7-Waka is volgende week donderdag te Livorno.

Asha Gajadien-Bhagwat

error: Kopiëren mag niet!