NDP kleurt stembureau Paramaribo paars

First Lady feliciteert Onderwijsminister Ashwin Adhin met het succesvol indienen van de kandidatenlijsten (foto: Kevin Ngadimin)
First Lady feliciteert Onderwijsminister Ashwin Adhin met het succesvol indienen van de kandidatenlijsten (foto: Kevin Ngadimin)
De Nationale Democratische Partij (NDP) heeft gisteren aan krachtmeting gedaan op het districtscommissariaat te Paramaribo (kieskring 1). Onder leiding van conferencier Guno Ravenberg togen partijtoppers en aanhangers met luid muziek ruim een uur van tevoren naar de locatie, alwaar op dat moment de Palu bezig was zich te registreren. Bussen en auto’s met grote wapperende paarse en witte vlaggen reden in de nabije omgeving rond. De vertegenwoordigers van de partij hier waren minister Ashwin Adhin van Onderwijs en Volksontwikkeling, Andre Misiekaba, Melvin Bouva, Clairy Linger en Keshopersad Gangaram Panday. Afwachtend op hun beurt werd er via muziek getracht de aandacht van de aanhangers te trekken. Na de registratie trokken zij zich terug naar de sound truck van de partij. Voor Misiekaba was de indiening een belangrijk moment. Op de soundtruck toonde de parlementariër samen met Adhin het document van de inwilliging aan het aanwezige publiek. Volgens Misiekaba is het moment succesvol voor de partij geweest. Nu gaat de campagne de laatste versnelling in om het beste uit de verkiezingen te kunnen halen. Voor Clairy Linger is het zware arbeid verricht, omdat de partij karavaans om 05.00 ’s ochtends vanuit partijcentrum Ocer naar alle districten heeft gestuurd. Volgens Linger was het heel wat papierwerk om mensen op de lijst te plaatsen.
Ook Adhin was op de sound truck aanwezig. Hij gaf aan dat het grote werk nu pas ingaat. Hij is ervan verzekerd dat de NDP wederom terug zal komen in het machtscentrum om het groter belang te kunnen dienen. De grote afwezige bij de registratie was partijvoorzitter Desi Bouterse. Volgens Melvin Bouva heeft de voorzitter bewust ervoor gekozen om niet aanwezig te zijn in Paramaribo, omdat hij niet op alle plaatsen tegelijk aanwezig kan zijn. Bouterse koos ervoor om zich op alle hoofdstembureaus te laten vertegenwoordigen.
FR

error: Kopiëren mag niet!