Drie verdachten staan terecht voor beroving supervisor

De verdachten, Cynthia P., Stanley M. en Delano J., moesten zich in juni voor kantonrechter Danielle Karamatali verantwoorden. Zij hebben tezamen en in vereniging de buitenlandse supervisor, Manuel C., van zijn bezittingen beroofd. Het slachtoffer vertelde aan de magistraat dat hij een dame met blond haar aan de Waterkant had ontmoet. Doordat hij erg onder de indruk van haar schoonheid was, besloot hij haar te vragen hoeveel geld zij wilde hebben om wat tijd met hem door te brengen. De dame, Cynthia, gaf aan dat het bedrag voor haar niet uitmaakte. Zij stelde voor om met de taxi van Stanley naar een hotel in Paramaribo Noord te gaan.
Na twee uren daar te zijn gebleven, gaf Manuel aan dat hij naar het werk moest. Zij vetrokken wederom met Stanley, die Manuel voor het Academisch Ziekenhuis moest afzetten. Echter gebeurde dit niet. Stanley bleef doorrijden, waarbij Cynthia aangaf dat zij eerst thuis afgezet moest worden. Manuel zag het als zijn plicht als man om de dame veilig thuis af te zetten. Onderweg vroeg zij aan Manuel om water voor haar te kopen. Manuel stapte uit en ging naar een supermarkt om een flesje water voor Cynthia aan te schaffen. Toen hij naar het voertuig terugkeerde, zag hij dat nog een andere manspersoon in het voertuig was. Cynthia gaf aan dat het haar broer was. Zij reden samen weg. Onderweg werd hij door alle drie verdachten vastgegrepen. Delano sloeg hem een aantal keren met zijn knie en hield hem in een wurggreep vast.
Terwijl Stanley en Cynthia de voeten van het slachtoffer vasthielden, nam Delano de portemonnee, een Ipad en een Nokia mobiele telefoon weg. Daarna werd Manuel uit het voertuig geschopt. Hij belandde in een goot langs de weg, maar zag nog kans om het kentekennummer van het voertuig te onthouden. Het slachtoffer gaf aan de verdachten positief te hebben herkend. Het gezicht van Cynthia is hij nog steeds niet vergeten, omdat zij een heel apart gezicht zou hebben. Op 14 juli worden de verdachten gehoord.
FR

error: Kopiëren mag niet!