NPS start verkiezingscampagne officieel op 28 september

Voorzitter Gregory Rusland van de Nationale Partij Suriname heeft op 20 juni voorafgaande aan de reguliere structurenvergadering te Meerzorg in het district Commewijne een informatie- en registratiecentrum geopend. Met voorzitter Rusland waren de hoofdbestuursleden, Melvin Mackintosh, Jerrel Pawiroredjo, Hesdy Pigot, Rubriëlla van Hekelen, Rafiek Chiragaly, Ronny Oemar en jongerenleider Sheriza Lieuw On, aanwezig.
Voorzitter Marlon Budeke informeerde de voorhoede van de NPS in Commewijne over het beleid dat de partij heeft uitgestippeld op weg naar de aanstaande algemene verkiezingen. Er zijn duidelijke instructies gegeven over de te volgen werkwijze en opstelling van de partij. De zaal werd op het hart gedrukt te waken voor duistere figuren, die vermomd als NPS’ers tweespalt trachten te zaaien binnen de gelederen van de NPS. ‘No mek’ sma bruya yu.’ De intentieverklaring, die naast de Frontpartijen door de politieke partijen Broederschap en Eenheid in de Politiek, Kerukunan Tulodo Prenatan Inggil en Pertjajah Luhur werd getekend, werd beschreven als een solide basis om het ongunstige politieke- en economische getij in Suriname te keren.
De volksvertegenwoordiger Hesdy Pigot deelde mee dat de officiële verkiezingscampagne van de NPS samenvalt met de jaardag van de partij op 29 september aanstaande. In verband hiermee zal er een massameeting zijn op zondag 28 september in Grun Yari. De zaal reageerde enthousiast op deze aankondiging. ‘Paraat, paraat, NPS paraat, werd gescandeerd.

error: Kopiëren mag niet!