Lelydorp Sportbond start vrijdag met finaleronde

De Lelydorp Sportbond (LSB) zal op vrijdag een aanvang maken met de finaleronde in de Eersteklasse. De vier ploegen die zich geplaatst hebben zijn Jong Rambaan (2 bonuspunten), Flamingo (1 bonuspunt), Seaboys en Real Poerwo. Om 18.30 uur komt Flamingo uit tegen Real Poerwo en om 20.30 uur Jong Rambaan tegen Seaboys. De lokatie is het Emile Brielstadion.
Afgelopen weekend werden de laatste wedstrijden van de aglemene ronde gespeeld. Seaboys won twee keer. Vrijdagavond versloeg ze SCA met 2-1, na een 1-0 ruststand. Dwight Imanuel opende de score voor Seaboys, Dwight Somito maakte gelijk voor SCA. In de tweede helft was Earl Arnhem die Seaboys de 2-1 overwinning bezorgde. Zondag won Seaboys met 4-3 van Feyenoord. Roberto Imanuel (2x), Earl Arnhem en Oneninio Hyslop scoorden de goals voor de winnaar. Orpheo Omzichtig (2x) en Sergio Arupa scoorden voor Feyenoord uit Rijsdijk. Seaboys eindigt hierdoor op de derde plaats. Real Poerwo speelde 2-2 gelijk tegen nummer 2 Flamingo. Dit was voldoende voor bezetting van de 4de plaats. Stephano Hofwijks en Gregory Misidjan scoorden voor Real Poerwo, Revelino Badloe en Elvis Inge voor Flamingo.
Real Java won met 5-1 van Jai Gandhi, na een 0-0 ruststand. Romario Kana, Rali Dipokromo (3x) en Jurmain Lingaard scoorden voor Real Java. Dinesh Chowhari voor Jai Gandhi. De wedstrijd Parana – SCA van zondag ging niet door, omdat SCA niet kwam opdagen. De ploeg van SCA is gedegradeerd naar de Tweedeklasse. De topscorers bij de LSB momenteel zijn Maikel Moeljoredjo (Parana), Terry Kastoredjo (Real Poerwo), Marlon Felter (Jong Rambaan) en Orpheo Omzichtig (Feyenoord) met elk 15 goals.

error: Kopiëren mag niet!