KSV en Sivo gooien het op akkoord

Bij de voortzetting van de tweede ronde bij de Sportorganisatie Leidingen en Omgeving (Solo) was de meest spannende wedstrijd die tussen KSV en Sivo. Het goed opgekomen publiek en de fans zorgden voor veel sfeer in het Pehchan Stadion. Het was een gelijk opgaande en beladen wedstrijd, waarbij KSV in het begin trefzeker was. De ploeg uit Koewarasan stond in de 85ste minuut nog voor met 3-1, maar gebrek aan tactisch inzicht en geduld kostte de ploeg toch de 2 punten. In de laatste 5 minuten voerde Sivo de druk op en kon twee keer scoren. De eindstand werd hierdoor gelijk getrokken naar 3-3.
In de wedstrijd ervoor moest Vasco de Gama winnen om nog in de race te blijven voor het Lidbondentoernooi. Tegenstander Inter Milan die ook in de race is had belangen en won het duel met 4-1. In het begin kwam Vasco heel efficiënt opzetten met de aanvallen en creëerde goede kansen. In de laatste minuten viel de ploeg – die geen reservespelers had – in elkaar, waarvan Inter Milan goed gebruik maakte.
Eerder won Semo van The Friends met 4-1, terwijl Pehchan de ploeg van Naya Roshnie terugverwees met 10-1.
De top van de ranglijst wordt bezet door Amar Deep (31 punten uit 11), gevolgd door Inter Milan (23 uit 11), Sivo (21 uit 12) en Vasco de Gama (19 uit 11). Het programma van zondag 23 februari 2014: Vasco de Gama – Pehchan (11.00), Inter Milan – The Friends (13.00), Naya Roshnie – KSV (15.00) en Amar Deep – Sivo (17.00).