Crazy G lanceert videoclip "Begraaf Ze"

DCIM100MEDIAVolgens Crazy G moet zijn nieuwste videoclip, behalve “apart zijn” ook een bijdrage leveren aan de bewustwording van de mens als individu. Hiermee wil hij zich onderscheiden van de rest. Hij zegt dat hij aan deze clip extra wat tijd en moeite zal besteden om het tot een mooi eindproduct te maken.De track,”Begraaf Ze”, waarvan hij de videoclip gaat uitbrengen, is afkomstig van zijn in 2013 uitgekomen mixtape :”Oog van de Fans.”
De artiest die onlangs een samenwerking aanging met het Surinaams media bedrijf SCCN, heeft in het zelfde kader ook een nieuwe editie van zijn merk “FULL BIGISMA” op de markt laten verschijnen. Deze editie van FULL BIGISMA is de “Fa Y’e Syen?”-editie. Met dit design wil hij aangeven dat jou gedachten bepalen hoe jou realiteit eruit zal zien.”Wat je ziet, is hoe je kijkt”, vertelt de artiest.Zo is hij van mening dat angst niet bestaat maar, leeft in de gedachten van mensen. “Situaties die niet bestaan kunnen door angst gecreeerd worden in jou werkelijkheid. In de sociologie noemt men dat de “self-fulfilling prophecy”.Net zoals vele emoties wordt angst in jou gedachten gecreeerd door de omgeving, wat wilt zeggen dat jou omgeving jou verandering bepaalt.Echter moet jij jou omgeving veranderen naar hoe jij de realiteit wilt zien”,aldus Crazy G.
Van de video clip is de afgelopen week een teaser geplaatst op youtube ,die gedeeld werd via facebook. Gezien de reacties en het aantal keren -binnen korte tijd- dat de teaser bekenen is , kunnen we gerust stellen dat er nogal wat hoge verwachtingen zijn voor de nog uit te komen video . “Voor mij is het een uitdaging om te komen met iets dat helemaal afwijkt van de rest, en ben daarom ook benieuwd hoe het eindproduct ontvangen zal worden in de gemeenschap”, zegt de man met de gekke gewoonte en de gewone gekte. Als alles goed zit moet deze video binnen enkele dagen af zijn en is het ready voor de publiciteit dus fans mogen er vanaf nu naar uitkijken.

error: Kopiëren mag niet!